Recensies
Klant ReviewsPlaats uw review
5.0/5 van 4 gebruikers. ( 4 reviews.)
Al enkele jaren speelden wij met het idee om de achtertuin rigoureus te veranderen. Eerst het verwijderen van 2 bomen en wegfrezen van de wortels om eens rustig te bezien wat dat met de ruimte en de lichtval in de achtertuin zou doen. Daarna hebben wij met Bert besproken dat wij graag een veranda zouden willen plaatsen. Alleen was het waarschijnlijk moeilijk om de veranda netjes te houden met de klimop die tegen de schuttingen aan zat als erfscheiding rondom. Op basis daarvan heeft hij ons enkele jaren geleden informatie gegeven en een indicatie van de kosten zodat we enigszins wisten waarmee we rekening moesten houden.

Toen wij eindelijk de knoop hadden doorgehakt om de tuin aan te pakken en een veranda te laten plaatsen en de huidige erfafscheiding te laten vervangen hebben wij Bakker Tuinen benaderd. Op basis van onze ideeën en wensen heeft Bert meegedacht en op basis van de voorbeelden die wij mooi vonden zijn we samen tot een tuinontwerp gekomen en heeft hij een duidelijke offerte opgemaakt. 

De oude bestrating werd verwijderd, overtollige grond en gazon afgevoerd. De veranda inclusief bestrating en de schutting zijn op locatie vakkundig door Bakker Tuinen op maat gemaakt. Ook voor tussentijdse aanpassingen, m.b.t. regenwaterafvoer, afwerking van de schutting en aanpassing van de beplanting werden opties afgewogen en na goed overleg uitgevoerd.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De service van Bakker Tuinen is echt super! 

Wij zullen Bakker Tuinen bij toekomstige werkzaamheden opnieuw benaderen.
Deskundig!
  · 6 jaren geleden.
Bert Bakker heeft bij ons twee fruitbomen gesnoeid. Daarbij ging hij deskundig te werk. Ook gaf hij tips voor onderhoud van de fruitbomen. Nadat hij klaar was met deze klus, bood hij aan om de heg nog te snoeien omdat er nog wat tijd over was. We zijn zeer tevreden over het resultaat!
Bakker Tuinen bedankt voor de snelle en keurige levering van de douglas schermen afgewisseld met groen, dit ter vervanging van de bestaande haag/coniferen welke door brand is gesneuvelt tijdens de nacht van oud en nieuw.
Op donderdag begonnen met het slopen en aansluitend de nieuwe schutting geplaats en vrijdagssmiddags al gereed, ziet er perfect uit , een stukje vakwerk is geleverd.  09:29:31
Geweldig werk!
  · 6 jaren geleden.
Bert Bakker werkt hard en is erg nauwkeurig. Hij heeft mijn wensen goed vertaald. Ik ben erg blij met het resultaat!
Plaats uw review

Contactgegevens

Bakker Tuinen
Bovenstraatweg 20
8096 PE Oldebroek

06 - 125 815 90

contactformulier

Wat zeggen klanten?

5.0
Waardering: 5.0/5 van 4 klanten
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Recensies: 4

Ontwerp uw eigen tuin


logo